Tuesday, 20 November 2012

ZERO 2 HERO YANG SANGAT2 LUAR BIASA!!!!


hi ape khabar pembaca blog ni?
sy harap smua sihat2 belaka..
sape yg amik herbalife. make sure u have shake for today..
hihi..

kali ni pasal apa yg sy duk heboh kat fb ni kan.?
Zero 2 Hero???
what that?
ape bnda la zero to hero kan?
kecoh la..
ok zero to hero adalah event herbalife besar yg sgt2 luar biasa!!!
serius sy x tipu pasal ni..
lawa kan ? nampak grand hehe
well new event Zero 2 Hero edisi ke 9 ni adalah event besar yg pertama sy pergi..
even kena byr 260-310 ringgit ..
tp sangat berbaloi dgn ape yg sy dpt di sini....
dgn pengalaman2 yg dicerita oleh speaker2 yg sgt2 luar biasa semangatnye..
hihi


ni tmpt sy duduk utk 1 st day..
sangat2 ramai la org yg pergi ke sana
semata-mata nk belajar utk mengubah masa depan mereka.termasuk saya hihi :-P
seramai 3500 +- yg pergi ke event tu
dan 70% adalah GenH ..iaitu generation Youth..(umur 18-29)
so mean rmi student yg pergi event tu utk belajar to get some extra money..
BUKIT GAMBANG WATER PARK RESORT!!
1st day to byk kepada rahsia kejayaan oleh speaker2 yg dijemput khas
utk berkongsi sedikit sebanyak pengalaman mereka yang pahit manis tu.
pasal outer body..kulit pown kite kna jage tau..
smua ada lah..rugi sape x dgr hihi..
ok tu sedikit sebanyak ape yg ad petang tu..
sbnarnye byk sgt2 ..tp better korg pergi sendiri.
amcm ?nk ikut sy?
silakan..hihi

DINNER EVENT ZERO TO HERO EDISI 9 NOV 2012.

BLACK DIAMOND


dinner ni la yg pling kemuncak nye..
sape yg x ske kan?
tema dinner kami tu adalah black diamond..
hitam yg sgt2 bersinar.


mmg best..
dia adalah anak sedara sy..sibuk je die ni...:-P
the biggest loser in Malaysia.abg bob yg lose 62kg
upline sy..Omar Isa
saje post
housemate ku
team ku
housemate gak


tu sedikit sebanyak mase kat sne..
hihihi..
best mmg best..
berkenalan dgn smua herbalifer yg berbeza latar belakang.

ni paling penting!!

majoriti mereka adalah 18-30 tahun..




team sy mase nk balik dri gmbng..hihi

ok jgn jeles ape yg kami dpt..
awk smua pown ley dpt mcm kami..
jom2 same2 wat part time..
berbaloi sgt2..




kol sy 0173527586

No comments:

Post a Comment