Tuesday, 7 January 2014

Specatular saya yang ke-dua!!!


Assalamualaikum w.b.t dan salam spectacular!!
apa khabar rakan-rakan sekalian?
mungkin ada yang berseronok sebab ada sesuatu baik yang berlaku..
mungkin ada yang tengah bersedih sebab ada sesuatu yang kurang baik berlaku.
mungkin ada yang tengah merindu kekasih atau keluarga dia kerana berada di perantauan..

aiman harap kamu semua sihat-sihat belaka , okey ?

jadilah seseorang yang mampu senyum
okay aiman terus kepada tajuk yang aiman ingin berkongsi dengan kamu sekalian.
mungkin ada yang tertanya-tanya .. apa tu spectacular ~~
best ke? seronok ke? ada apa kat sana? napa budak-budak herbalife excited sangat pasal spectacular itu??
biar aiman jawab ya..
ya memang aiman selaku distributor herbalife tersangat-sangat excited sebab spectacular ini lah memberi visi baru kepada saya untuk melihat peluang perniagaan yang mampu dibuat oleh semua orang samada tua muda dan tak kira apa pangkat , full time atau sambilan sahaja. itu membuatkan aiman terbuka hati untuk melakukan business ini secara full heart. hehe

this is how i describe to my feeling now.

ada yang dah pergi berkali-kali , ada yang baru first time, 
untuk aiman. ini kali ke-dua aiman menjejakkan kaki kat event terbesar di malaysia ini..
tahun ini dianggarkan 9000 plus minus herbalifer yang akan datang ke event tersebut!!!
wow!! aure positif penuh kat event itu .!!wahh..
hehe tak sabar aiman nak menimba ilmu banyak-banyak ini.
nak dikongsi kepada downline2 aiman yang ada masalah untuk ke sana :-)
dulu sepectacular pertama aiman agak sedih kerana hari kedua event specatular itu aiman kena balik UiTM sebab ada lawatan Akademik oleh EHSAn . 
tak mengapa. mungkin bukan rezeki aiman waktu...
so tahun ini aiman wajib attend semua kelas..
supervisor training pertama kali attend untuk kali ini..
yang general macam biasa tapi sangat excited dengan guest speaker yang sangat-sangat awesome!!!

SPECTACULAR YANG FIRST UNTUK AIMAN

SPECATULAR YANG KEDUA!!!

haih panjang lak aiman bercerita ini ..
hehehe. biasa lah dah lama tidak menulis blog kan..
hehe..oh ya dulu aiman pergi sorang-sorang aje..kali aiman berjaya bawak seorang distributor baru aiman walaupun herbalife telah menetapkan hanya success builder dan ke atas sahaja boleh pergi ke spectacular kali ini.. first time senior consultant , second time is supervisor .. new year In Sha Allah world team or Global Expasion Team Member!! (GET) 
AMIN YA RABBI ALAMIN!!

YES MY FOUNDER IN HERBALIFE!!
doakan aiman untuk membantu lebih ramai menjadi sihat-sihat dan menambah income kepada mereka sekalian.
i believe in Allah that give me the opportunity of herbalife :-)
thanks for read my blog 



No comments:

Post a Comment